Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 noiembrie 2011

On facebook


sâmbătă, 14 mai 2011

Blue Host

Bluehost was recently awarded Best New Hosting Company and Best Customer Support by the some of the leading hosting review companies. We are quickly becoming one of the top paying advertisers online because of our large 95 Lei COMMISSION PAYOUT and our industry leading conversion rates.
Our hosting plan includes:
- 1 Free Domain (1 and 2 year plan)
- Free Setup (1 and 2 year plan)
- 300 Gigs of Storage Space
- 3,000 Gigs of Transfer
- 2500 E-Mail Accounts
- SSH, Perl, MySQL, FrontPage Extension Support, Fantastico, WYSIWYG Site Builder, Free Marketing Services and more.
- Unlimited domains can be hosted for no extra charge on 1 account Our technical support leads the industry and is located at our corporate headquarters here in the USA. We offer chat, email and phone support to our customers.

Key guidelines:
- Direct linking to our site is prohibited for PPC. You MUST first go to your own domain (no redirecting).
- Trademark (TM) bidding or use of our TM's in domain names or display urls (including variations) are not allowed.
- Spam email campaigns and promotions are not allowed.
- Incentive sites offering rewards, rebates, cash giveaways etc. are not allowed.


miercuri, 13 aprilie 2011

Time24.ro - Ceasuri de mana online

Watch Shop

WatchShop

Pentru Casa Ta

Pentru Casa Ta

Slim&Fit.ro

Slim&Fit este un supliment nutritional 100% natural care te poate ajuta sa slabesti usor pana la 5 kilograme pe luna - fara sa tii diete agresive si mai ales fara sa te infometezi!
Slim&Fit contine 4 ingrediente active superpotente recomandate de medici nutritionisti.


CATALIN BOTEZATU - magazin oficial

Magazinul oficial al designerului CATALIN BOTEZATU - maieuri, tricouri, chiloti, boxeri, pijamale, articole sport si noua colectie pret a porter, le puteti gasi pe rafturile virtuale de la cbstore.eu
Daca pana acum n-ai avut ocazia sa intri in posesia unui produs marca Catalin Botezatu, iata ca totul este mult mai usor acum.
Tot aici gasesti ultimele colectii precum si alte branduri semnate Catalin Botezatu.


CATALIN BOTEZATU - magazin oficial

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial

ProNat

Pronat – magazin online cu peste 1100 produse naturale, naturiste si alimente bio.




ProNat

Fashion Days

Fashion Days este singurul club de shopping online din Romania unde membrii pot beneficia de preturi cu pana la 80% mai mici la cele mai cunoscute branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.


FashionUp

FashionUp.ro este primul mall online din Romania care comercializeaza peste 100 de branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii.


It




marți, 12 aprilie 2011

Lady`S

http://ladys.ro/a/SMRaqcqM

Castiga acum 25% reducere fata de pretul de catalog pentru orice comanda ce depaseste 133 de lei

Comert Cosmetice Online Internationale
Bucuresti, Sector 1, Str. Virgil Madgearu, nr. 27A,
Complexul Palladian, Corpul B, Parter, Ap. 2
RO27299363, J40/7939/20.08.2010

marți, 15 martie 2011

luni, 14 martie 2011

TOP SITEURI

TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

4Interior Shop

Shop.4interior.ro este magazinul de unde se pot cumpara online produse pentru casa, de la lenjerii de pat, prosoape si draperii pana la tablouri, decoratiuni, mobilier, seminee si electrocasnice. Nu lipsesc produsele exclusiviste, cum ar fi asternuturile cu pietre Svarowsky, sau mobilierul de lux, nici produsele unicat - portelan sau draperii pictate manual, dar nici produsele innovative –-becul cu telecomanda si florile naturale care rezista de la 1 pana la 5 ani fara apa, pamant sau lumina naturala.


4Interior Shop

StarShinerS

Am inceput activitatea in anul 2008, devenind un brand recunoscut de catre toate femeile din Romania.
Suntem cel mai vizionat si apreciat site de vestimentatie feminina.
Conceptul nostru de a oferi clientilor nostrii cele mai actuale articole vestimentare, de calitate superioara, la cel mai accesibil pret si in cel mai scurt timp posibil, este unic in Romania.
Am reusit sa atragem de partea noastra zeci de mii de cliente, iar datorita acestora StarShinerS nu este doar un simplu magazin online, ci un stil de viata al doamnelor care isi doresc sa se afirme si sa se impuna prin tinute fermecatoare.
Echipa StarShinerS este una profesionista, care tine mereu cont de parerile si cerintele clientilor, iar articolele vestimentare pe care le oferim sunt intotdeauna cele mai spectaculoase si actuale tendinte din lumea modei.
StarShinerS a fost, este si va fi intr-o continua dezvoltare! Punctele noastre forte sunt calitatea articolelor, profesionalismul in relatiile cu publicul, rapiditatea livrarilor si seriozitate maxima.
StarShinerS iti ofera ultimele inovatii din lumea modei, o gama larga de articole vestimentare deosebite cu ajutorul carora vei iesi in evidenta si vei avea un look spectaculos!



StarShinerS

OKIAN

- Ca mai mare librărie online din România
- Peste un milion de titluri de carte profesională, educaţională şi beletristică
- Cărți în limba engleză și română
- Categorii diverse: pedagogie, termodinamică, medicină naturistă, sculptură, religie, sport extrem și multe altele


OKIAN.ro

RCA

RCA-Ieftin

MarketOnline

MarketOnline

duminică, 13 martie 2011

DEPOZITUL DE PAPETARIE

Depozitul de Papetarie» este un proiect dezvoltat in totalitate de Biro-Media Trading pentru a satisface noile cerinte ale pietei serviciilor. Cautam sa ne diversificam astfel intotdeauna produsele pentru a va veni in intampinare cu cele mai nou aparute si mai de calitate marci de pe piata.
Fiecare comanda sau cerere venita din partea voastra reprezinta o alta provocare, o alta promisiune facuta noua insine si totodata voua, clientilor nostri. In Bucuresti livrarile se fac in minim 90 de minute, iar in maxim 24 de ore in orice alt colt al tarii.
In 2009 astfel am ajuns la 7 milioane de EURO pe grup si la un portofoliu de peste 12000 de clienti, de la corporatii internationale pana la utilizatorii de acasa. Tuturor le multumim si le transmitem ca sunt extrem de importanti pentru noi.

Depozitul de Papetarie

TRAFIC SITE

Ai un site dar nu ai trafic ?
Mai jos ai solutia !



reclama

USBmania

USBmania este primul magazin online din Romania ce ofera doar produse ce se pot conecta la calculator prin portul USB.
Tot felul de gadget-uri amuzante, utile sau interesante pot fi gasite pe site, cadouri perfecte pentru persoanele pasionate de calculator.

Cadouri USB - USBmania

SEVENSINS

Sevensins s-a nascut din ideea de a indeplini dorintele tuturor femeilor, dar si a barbatilor de langa ele. Magazinul are o gama variata de produse, de la lenjerie intima de lux, pentru mirese, aniversari si seri speciale, pana la lenjerii sexy, indraznete, care pot implini orice fantezie. Nici barbatii nu sunt neglijati la acest capitol, magazinul nostru online punand la dispozitie o gama de lenjerie intima variata, incluzand chiloti, boxeri, tricouri si maieuri de o calitate ireprosabila.
Targetul nostru il reprezinta femeile si barbatii cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani, cu venituri medii spre mari, studii medii - superioare, fara prejudecati si inhibitii.

Sevensins

TU.ro

tu.ro este un serviciu al Amorphys Design (www.amorphys.ro). Scopul nostru este sa oferim oropsitului popor roman un mediu de exprimare cat mai "badaran" cu putinta.
Tricourile noastre nu sunt afiliate cu nici o miscare politica sau antipolitica, nu adera la nici o filozofie si nu dorim sa schimbam nimic cu ele, nici "mentalitatea romaneasca", nici "clasa conducatoare". Incercam doar sa-i copiem pe prietenii nostri de peste Atlantic care au ceva mai multa experienta la astfel de mijloace de exprimare.
Poate considerati ca tricourile noastre sunt lipsite de bun gust, de bun simt sau de moralitate, multumim! Daca credeti ca din cauza asta sunt misto va invit sa cumparati macar unu'. Nu vrem sa insultam decat pe cei care se simt insultati de acest gen de umor!
Ideile si designul tricourilor au fost, sunt si vor fi in parte inventate de noi sau de prieteni de-ai nosti, furate de pe diverse alte situri sau o combinatie de cele doua, am facut tot ce ne-a dat prin cap ca tricourile sa va placa. Daca ai idei mai bune mergi aici si exprimati-le, poate si castigi ceva.

cadouri

FUNDEAL

www.fundeal.ro


Fun Deal prezintă zilnic oferte uimitoare cu discounturi de până la 90% pentru restaurante locale, baruri, centre spa, concerte şi multe altele!
Trebuie doar să te înscrii pe www.FunDeal.ro şi vei fi mereu la curent cu cele mai bune oferte din oraşul tău.
Pentru ca propunerea zilnică să devină activă este nevoie ca destui oameni să se înscrie înainte ca oferta să expire. Noi obţinem oferte bune promiţându-le partenerilor noştri o mulţime de clienţi noi! Când destui oameni s-au înscris, procesăm rezervarea ta de plată şi următoarea zi lucrătoare vei primi un cupon pe e-mail. Trebuie doar să îl printezi şi te poţi bucura de ofertă oricând doreşti.
Dacă nu se înscriu destui oameni, vom anula toate rezervările. Nimeni nu plăteşte niciun comision, iar oferta zilei este anulată.
Gândeşte-te la această ofertă ca la un discount de grup pe care îl poţi folosi oricând doreşti! Pe pagina FunDeal vei vedea câte cupoane au fost cumpărate până la momentul respectiv şi de câte cupoane mai e nevoie pentru ca oferta să fie activă.

EUPANELS - nu este raspunsul cel care lumineaza - ci intrebarea ( Eugene Ionesco )

www.eupanels.com

Cine suntem ?
Compania noastra reprezinta un grup de experti in cercetarea de piata, fiecare dintre angajatii nostrii full-time avand o experienta de cel putin 10 ani in domeniul cercetarii si fiind atent selectionati in urma unui proces de recrutare complex, pentru a putea fi siguri de calitatea serviciilor noastre care pot satisface cele mai inalte standarde.
Expertii EUPANELS sunt specializati in toate tipurile de cercetare de piata (testare de concept, testare de pret, testare de produs/de ambalaj, testare media, testare a imaginii unui brand, testare a obiceiurilor/atitudinilor de consum).
Ca si companie de research, EUPANELS este liantul dintre consumator si companii. Noi oferim oricarui consumator sansa de a-si exprima parerea despre produsele si serviciile oferite pe piata sau ce urmeaza a fi lansate. Parerea dumneavoastra conteaza! Prin evaluarea de produse si servicii, ajutati companiile sa fie la inaltimea asteptarilor dumneavoatra, crescand calitatea produselor pe care le consumati zilnic sau a serviciile de care meritati sa va bucurati!
 Ce oferim ?
EUPANELS promoveaza si incurajeaza in primul rand accesul consumatorului la testarea si evaluarea produselor si serviciilor prezente pe piata cat si a celor ce urmeaza a fi lansate. Participand la studiile noastre puteti fi primul care afla despre noi produse si servicii si totodata primul care le poate testa si evalua, influentand astfel imaginea lor pe piata si ajutand la imbunatatirea calitatii lor.
Atunci cand vorbim despre marketing online, vorbim despre EUPANELS! EUPANELS este legatura dintre client si consumator: oferim consumatorului acces la cele mai noi produse si servicii, oferindu-i posibilitatea de a-si face cunoscuta parerea; in acelasi timp, oferim clientilor nostrii expertiza in studii online, ocupandu-ne in mod profesionist de studii pe intreaga durata a field-ului pentru a putea garanta rezultate de obiectivitate maxima pentru raportul final.
 De ce online ?
pre deosebire de metodele traditionale de cercetare (F2F, CATI), studiile de piata online, ofera numeroase avantaje legate de costuri, timing si obiectivitate (lipseste interfata umana intre respondent si chestionar).
RAPIDITATE
• Programare si setare rapida a proiectului -> orice studiu cu un chestionar mediu de pana la 15 minute poate fi lansat in maximum 48 de ore de la livrarea materialelor
• Perioada foarte scurta de field -> in medie orice studiu este incheiat in 5 zile de la lansare
• Livrare rapida a datelor -> de regula in 24 de ore de la finalizarea field-ului
• Rezultatele finale pot fi obtinute in 8 zile de la livrarea materialelor.
COSTURI
• Costuri semnificativ mai mici decat in cazul metodelor traditionale de cercetare offline de marketing (F2F, CATI)
•  Preturi speciale cu discount-uri semnificative pentru parteneriate pe termen lung
•  Preturi speciale cu discount-uri semnificative pentru studii foarte mari.
SECURITATE
• Aspectele de securitate sunt oferite gratuit, nu exista niciun cost suplimentar pentru securizarea conceptelor
• 100% corectitudine, nu exista interfata umana ce poate afecta rezultatele ; obiectivism total deoarece rezultatele sunt obtinute direct de la persoanele participante la studiu.

FARMERAMA - cea mai traznita ferma online !



Construieste-ti propria ferma si devino un mare agrigultor !



 The 4th Annual Mashable Awards




www.farmerama.com

sâmbătă, 26 februarie 2011

Marea promotie de la.....PIC

Mare promotie mare, cei de la PIC ne fac o reducere careia nu-i putem rezista, astfel ca uimitorul Dvd player portabil Divx D618 scade de la 137.99 lei la 139.99 lei. Dragii nostri PIC, de la 137.99 pana la 139.99 este o diferenta de  2….. pe plus….. . Ceea ce faceti dumneavoastra nu se numeste reducere ci majorare .     Evident, pretul psihologic   functioneaza aproape de  fiecare data insa de data aceasta culoarea mult prea insistenta pentru privirile noastre , caracterul mult peste 20 al cifrelor si  ingrosarea lor cat pe ce sa iasa  din cadru nu ne-au putut atrage  atentia fata de vechiul pret mic si el pe acolo si taiat . In aceasta situatie sigur nu vom dori sa cumparam dvd player-ul la promotie, il preferam la vechiul pret. Daca la un dvd player ne faceti aceasta minunata oferta , ma intreb ce promotie aveti la tv cu plasma ? Oarecum indignat de aceasta promotie, am cerut ajutorul unui angajat ce se plimba printre  raion. Acesta vine spre mine cu un clipboard in mana , zambind larg si fals cum ca ar fi multumit ca cineva este interesat sa cumpere dvd player-ul. Ii arat domnului…..Xulescu …..( probabil ca numele lui era scris doar in contractual individual de munca pentru ca ecusonul lipsea cu desavarsire din piept, de gat , de oriunde ) promotia si ii cer sa imi explice. Domnul X se uita pe oferta, se uita pe raft, se uita sub raft, iar, dupa 3 minute ia oferta si imi spune ca ii pare rau pentru aceasta eroare  si ca de fapt  dvd-ul  nu se afla nici la promotie, nici la 139.99 lei, nici la 137.99 lei….dvd-ul nu se afla deloc pentru ca este vandut. M-a impresionat insa regretul pe care il avea domnul X pentru acesta eroare creata si pentru a nu pleca nemultumit ma invita catre un alt raion unde se afla un alt  dvd player , de data aceasta , la promotie adevarata si imi explica toate caracteristicile produsului intr-un mod foarte profesionist ( aproape ca era sa si cumpar dvd-ul ). Fiind indulgent , ca tot romanul, am inteles greseala promotiei de la primul dvd player si mi-am spus : “Se mai intampla”  ; insa un alt gand ma framanta : daca produsul  nu mai era de ce in locul jenantei promotii nu se afla un biletel pe care sa scrie VANDUT 

Balsam pentru.....fufe !

Sex pervers ?

In loc de titlu.....

Prima postare........este si cea mai dificila, de obicei, tot ce este nou ni se pare dificil si parca nu gasim inceputul.
Cred ca cel mai simplu inceput trebuie sa fie:
  A fost o data ca niciodata si, mai este si astazi, intr-o zi geroasa de 8 februarie, acum 26 de ani cand m-am nascut eu.In cele ce urmeaza ma voi prezenta, ulterior am sa va prezint si structura acestui blog.
- ma numesc Smeureanu Nicolae Marian
- am 26 de ani
- sunt varsator
- am 60 de kg, 172 cm inaltime, parul tuns scurt, ochii albastrii
- nu am tatuaje
- sunt fumator
- sunt economist
- am un jop de care sunt mandru si care ma satisface din punct de vedere profesional
- imi place foarte mult muzica populara
- imi place foarte mult sa fac karaoke
- imi place, de asemenea, muntele.........as trai singur acolo
- sunt comunicativ
- sunt sociabil
- sunt foarte rigid si dificil
- poti intelege fizica cuantica insa foarte greu reusesti sa ma intelegi pe mine
- sunt razbunator
- nu sunt un luptator chiar daca sunt invingator
- sunt oltean
- imi plac lucrurile interzise
- ma fascineaza noaptea
- ma deprima ziua
- imi plac filmele horror si cele psihologice
- detest sa ma schimbe cineva, apreciez insa sa ma accepte.
- traiesc totul la maximul extremelor ( daca te iubesc, imi dau viata pentru tine ; daca te urasc, te voi distruge )
- sunt omul extremelor ( nu exista echilibru, vad doar in doua culori : alb sau negru )
  Dupa cum spune si url-ul acestui blog, dupa cum spune si titlul blogului........cu experienta voi incerca sa conduc advertisingul catre excelenta. Aici, pe blog, veti gasi .....publicitate/advertising. In era internetului si a virtualului, toti, fara exceptii......cautam . Cautam socializare, cautam un job, cautam sa cumparam, cautam in zeci de pagini sa comparam.
M-am gandit sa va ofer posibilitatea de a gasi totul intr-un singur loc, aici ! Ca doriti socializare, ca doriti un loc de munca, ca doriti sa comparati, sau sa cumparati, aici veti gasi cele mai bune oferte/cereri special triate pentru dumneavoastra.

Tot e inseamna advertising/publicitate se afla aici.!
Asa ca....enjoy !


''Cand incetezi sa mai faci publicitate pentru a economisii bani,e ca si cand ai opri ceasul pentru a economisi timp.'' Henry Ford

Cu drag,
joybook