Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 martie 2011

EUPANELS - nu este raspunsul cel care lumineaza - ci intrebarea ( Eugene Ionesco )

www.eupanels.com

Cine suntem ?
Compania noastra reprezinta un grup de experti in cercetarea de piata, fiecare dintre angajatii nostrii full-time avand o experienta de cel putin 10 ani in domeniul cercetarii si fiind atent selectionati in urma unui proces de recrutare complex, pentru a putea fi siguri de calitatea serviciilor noastre care pot satisface cele mai inalte standarde.
Expertii EUPANELS sunt specializati in toate tipurile de cercetare de piata (testare de concept, testare de pret, testare de produs/de ambalaj, testare media, testare a imaginii unui brand, testare a obiceiurilor/atitudinilor de consum).
Ca si companie de research, EUPANELS este liantul dintre consumator si companii. Noi oferim oricarui consumator sansa de a-si exprima parerea despre produsele si serviciile oferite pe piata sau ce urmeaza a fi lansate. Parerea dumneavoastra conteaza! Prin evaluarea de produse si servicii, ajutati companiile sa fie la inaltimea asteptarilor dumneavoatra, crescand calitatea produselor pe care le consumati zilnic sau a serviciile de care meritati sa va bucurati!
 Ce oferim ?
EUPANELS promoveaza si incurajeaza in primul rand accesul consumatorului la testarea si evaluarea produselor si serviciilor prezente pe piata cat si a celor ce urmeaza a fi lansate. Participand la studiile noastre puteti fi primul care afla despre noi produse si servicii si totodata primul care le poate testa si evalua, influentand astfel imaginea lor pe piata si ajutand la imbunatatirea calitatii lor.
Atunci cand vorbim despre marketing online, vorbim despre EUPANELS! EUPANELS este legatura dintre client si consumator: oferim consumatorului acces la cele mai noi produse si servicii, oferindu-i posibilitatea de a-si face cunoscuta parerea; in acelasi timp, oferim clientilor nostrii expertiza in studii online, ocupandu-ne in mod profesionist de studii pe intreaga durata a field-ului pentru a putea garanta rezultate de obiectivitate maxima pentru raportul final.
 De ce online ?
pre deosebire de metodele traditionale de cercetare (F2F, CATI), studiile de piata online, ofera numeroase avantaje legate de costuri, timing si obiectivitate (lipseste interfata umana intre respondent si chestionar).
RAPIDITATE
• Programare si setare rapida a proiectului -> orice studiu cu un chestionar mediu de pana la 15 minute poate fi lansat in maximum 48 de ore de la livrarea materialelor
• Perioada foarte scurta de field -> in medie orice studiu este incheiat in 5 zile de la lansare
• Livrare rapida a datelor -> de regula in 24 de ore de la finalizarea field-ului
• Rezultatele finale pot fi obtinute in 8 zile de la livrarea materialelor.
COSTURI
• Costuri semnificativ mai mici decat in cazul metodelor traditionale de cercetare offline de marketing (F2F, CATI)
•  Preturi speciale cu discount-uri semnificative pentru parteneriate pe termen lung
•  Preturi speciale cu discount-uri semnificative pentru studii foarte mari.
SECURITATE
• Aspectele de securitate sunt oferite gratuit, nu exista niciun cost suplimentar pentru securizarea conceptelor
• 100% corectitudine, nu exista interfata umana ce poate afecta rezultatele ; obiectivism total deoarece rezultatele sunt obtinute direct de la persoanele participante la studiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu