Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 martie 2011

TU.ro

tu.ro este un serviciu al Amorphys Design (www.amorphys.ro). Scopul nostru este sa oferim oropsitului popor roman un mediu de exprimare cat mai "badaran" cu putinta.
Tricourile noastre nu sunt afiliate cu nici o miscare politica sau antipolitica, nu adera la nici o filozofie si nu dorim sa schimbam nimic cu ele, nici "mentalitatea romaneasca", nici "clasa conducatoare". Incercam doar sa-i copiem pe prietenii nostri de peste Atlantic care au ceva mai multa experienta la astfel de mijloace de exprimare.
Poate considerati ca tricourile noastre sunt lipsite de bun gust, de bun simt sau de moralitate, multumim! Daca credeti ca din cauza asta sunt misto va invit sa cumparati macar unu'. Nu vrem sa insultam decat pe cei care se simt insultati de acest gen de umor!
Ideile si designul tricourilor au fost, sunt si vor fi in parte inventate de noi sau de prieteni de-ai nosti, furate de pe diverse alte situri sau o combinatie de cele doua, am facut tot ce ne-a dat prin cap ca tricourile sa va placa. Daca ai idei mai bune mergi aici si exprimati-le, poate si castigi ceva.

cadouri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu